Kozaračka 3, Velika Kladuša, BiH
Pon - Pet: 08h - 16h
tel: +387 37 771 700
Meni

USAID objavio prvi poziv za finansiranje na Zapadnom Balkanu – Pojedinačna vrijednost nagrade od 30.000 do 500.000 USD

7. Maja 2021.

Ilustracija
Izvor: ekapija.com

Projekat EU4AGRI, koji finansira Evropska unija, objavio je danas, 6. maja, Javni poziv za dodjelu grantova investicionim projektima za unapređenje i razvoj ruralne/lokalne tržišne infrastrukture u Bosni i Hercegovini.

Palladium International grupa objavila je u ime Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) poziv za finansiranje inovativnih koncepta rasta malih i srednjih preduzeća na Zapadnom Balkanu.
Poziv je upućen zainteresovanima za sredstva iz programa CATALYZE Inovative Blended Finance koji finansira USAID, a koja su namijenjena za mobilizaciju finansiranja malih i srednjih preduzeća sa visokim potencijalom za rast na Zapadnom Balkanu.


– U zavisnosti od raspoloživih sredstava,Palladium namjerava da obezbijedi između 30.000 i 500.000 USD za pojedinačnu vrijednost nagrada, ali se ovaj iznos potencijalno može povećati tokom procesa zajedničkog stvaranja i/ili ako se za ovu inicijativu stave na raspolaganje dodatna sredstva – navodi se u pozivu.


Dodaje se da Paladijum predviđa dodjelu jednog ili više grantova i/ili podugovora za finansiranje izabranih predloga.
Kako je navedeno u tenderu, proces selekcije odvijaće se u dvije faze, tokom koji će se postepeno smanjivati broj ponuđača koji se razmatraju za konačnu mogućnost finansiranja.


Rok za prijave u prvoj fazi je 17. maj, a u drugoj 31. avgust, a dostavljaju se na adresu: [email protected]

Detalje poziva možete pogledati OVDJE.

Izvor: ekapija.com