Kozaračka 3, Velika Kladuša, BiH
Pon - Pet: 08h - 16h
tel: +387 37 771 700
Meni

Produženi online B2B susreti bh. poduzetnica i poduzetnica Turske

23. Aprila 2021.

Produženi online B2B susreti bh. poduzetnica i poduzetnica Turske
Izvor: pkusk.com

U organizaciji Privredne/Gospodarske komore FBiH i Privredne komore Korfez, Turska, 14. i 15. aprila 2021. održani su prvi online B2B susreti poduzetnica Bosne  i Hercegovine i poduzetnica Turske.  

Ovaj događaj namjenjen je svim poduzetnicama i kompanijama predvođenim ženama iz svih sektora u cilju međusobnog umrežavanja, razmjene kontakata, iskustava, ali i ostvarenja novih poslovnih partnerstava kako bi se ublažile posljedice Covid-19 na poslovanje, naročito zbog nemogućnosti održavanja sajmova i međusobnih posjeta.

Registracija na namjenski izrađenoj platformi za ovaj event, omogućila je poduzetnicama besplatan štand za korporativno predstavljanje i izlaganje proizvoda, postavljanje promotivnih brošura, video sadržaja, online posjetu štandova drugih poduzetnica, umrežavanje putem online razmjene podsjetnica, zakazivanje direktnih B2B sastanka, kao i komunikaciju putem chat opcije s mogućnosti automatskog prevoda na 7 jezika.

S obzirom na veliki interes i funkcionalnost platforme, online susreti poduzetnica Bosne i Hercegovine i poduzetnice Turske bit će produženi do kraja juna 2021. godine sa svim navedenim sadržajima.

Ujedno, ovom prilikom pozivamo i sve novo zainteresirane poduzetnice da prijavu za učešće mogu izvršit putem linka, a za sva dodatna pitanja i informacije možete se javiti na sljedeće kontakte:

Privredna komora FBIH [email protected] ili kontakt broj +387 33 566 333, Anela Karahasan

Privredna komora USK [email protected] ili kontakt broj +387 37 316 352, Sanela Sabljaković

Izvor: pkusk.com